Reviews

“Voor een feestavond van mijn werk waren we op zoek naar een leuke ongedwongen muzikale omlijsting. Vanuit eerdere ervaring met de mensen van de Liedjeskeuken was 1 en 1 al heel snel 2. Het was ook dit keer weer geweldig! De Liedjeskeuken staat voor een gezellig klein intiem feestje, waarbij de tafel/groep mensen waar ze spelen bepaald wat voor feestje het wordt. Dit alles door een groepje vriendelijke en fijne mensen. Zeer zeker een aanrader!” Lex

” Supergezellige avond gehad met de liedjeskeuken. De sfeer werd meteen neergezet, volop bekende liedjes die uit volle borst mee gezongen werden. Leuk concept!!!
Wij komen vaker kijken en luisteren (en meezingen😏).” Charles

” Het was een zeer geslaagde avond. Voor iedere tafel de keus uit verschillende “gerechten” was erg leuk en origineel . Vooral de “stevige kost “ sloeg goed aan! Wat een stemmen hebben jullie. Geweldig!  Het enige wat jammer was, is dat niet alle liedjes aan alle tafels overal tegelijk te horen zijn. Maar wij , overwegend oudere dames, hebben genoten en volgens ons jullie ook! Vriendelijke groeten bestuur damesclub.” DC 90 uit Valkenswaard.

” Super bedankt voor jullie optreden tijdens de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen. Het was een fantastische avond en daar hebben jullie absoluut aan bijgedragen! Tot een volgende keer.” Groetjes, Susan.

” Wat hebben jullie de Laarbewoners vanmiddag in onze Laartuin verrast met een sublieme performance ! Jullie interactie met het publiek was écht gaaf.
Jullie zijn ook zo lekker mobiel en zowat elk liedgenre passeerde de revue.
Jullie vormen ’n heerlijke groep muzikanten die op de juiste frequentie harmoniëren.
Verder wens ik jullie nog talloze succesvolle optredens toe en ik hoop echt dat jullie hier minstens jaarlijks terug mogen komen!” Cees